Installation eldstad Malmö

Andersen Sotare AB – installation eldstad Malmö

Alltid nöjda kunder

Vi på Andersen Sotare AB kan vara behjälpliga med installation av eldstad för alla i Malmö med omnejd. Alla som anlitar oss på Andersen Sotare AB kan vara fullständigt säkra på att vi gör allt för våra kunder. Nöjda kunder är A och O för oss. Våra tjänster utför vi med den senaste tekniken på marknaden och vi tar oss an varje uppdrag med glädje, passion, noggrannhet och kvalitet. Oss kan man anlita för mycket annat än installation av eldstad och ni kan läsa mer om tjänsteutbudet längre ner på sidan. Har ni några som helst frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er till oss!

Om oss

Modern sotning är vår specialitet. Vilket innebär att vi arbetar framförallt med roterande undertrycksteknik vid rengöring av rök och ventilationskanaler. Som det seriösa företag vi är så innehar vi F-skattebevis. 

Om oss

Noggrannhet & kvalitet

Ingenting lämnar vi åt slumpen. Noggrannhet och kvalitet genomsyrar allt arbete som vi utför.

20 år i branschen

Med över 20 år i sotningsbranschen och erfarenhet från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder, kan du lita på expertisen som finns i företaget.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi rengör alla förekommande system inom branschen och arbetar med roterande undertrycksteknik vid rengöring av rök och ventilationskanaler. Det går också få hjälp med eldstadsrelaterade besiktningar i alla former samt entreprenadarbeten.

Exempel på vårt tjänsteutbud:

  • skorstensbesiktning
  • skorstensrenovering
  • eldstadsbesiktning.
  • brandskyddskontroll
  • renovering av rökkanaler
  • murningsarbeten
  • installation av eldstäder.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar eller önskar ett kostnadsförslag, så kan du kontakta oss på följande sätt:

Andersen Sotare Aktiebolag

KYRKOGATAN 5 F, 231 70 Anderslöv

0702-59 70 41

info@andersensotare.se

Installation eldstad Malmö

Välkommen till Andersen Sotare AB. Ett företag för alla i Malmö som behöver hjälp installation av eldstad eller andra tjänster. Vi är Skånes modernaste sotare.

Kontakt